Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Voorgang onderhoudswerkzaamheden Hoofdweg Oostzijde


Kon het bestemmingsverkeer van het afgesloten deel van de Hoofdweg Oostzijde vorige week nog over het fietspad rijden, nu lukt dat niet meer.

Sinds het weekend echter was de gedeeltelijk geasfalteerde weg, waarvan de teerlaag inmiddels was opgedroogd (geen spatten op de auto dus), echter ook weer begaanbaar voor bewoners en bestemmingsverkeer. Over de nieuwe gemaakte verhoogde afscheiding tussen weg en fietspad zijn rijplaten neergelegd, zodat de auto's de hobbel kunnen nemen en bij de betreffende woning kunnen komen.
Vanmorgen leek het even te onweren, maar nee, de tegels van het fietspad werden eruit gehaald en in een vrachtwagen gestort. De nieuwe tegels staan klaar en het fietspad wordt inmiddels al weer opnieuw betegeld.Het Praatpunt en bloemenwinkel By Spek zijn dus bereikbaar. Maar als er per ongeluk op dat moment werkzaamheden zijn waardoor een oprit even niet begaanbaar is, zoals banden stellen of tegelen, zijn de mannen altijd wel bereid u zo snel mogelijk tegemoet te komen indien mogelijk.


Opbellen
E-mail
Info