Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Nieuwe voorzitter St. Dorpsraad Abbenes stelt zich voor: Bas van Eerden

Allereerst wil ik dank uitspreken aan Jaap Vroegop,  die 8 jaar de functie van voorzitter op zich nam binnen de St. Dorpsraad Abbenes. Nu mag ik deze rol overnemen en dat vind ik een hele eer om te mogen doen als niet getogen Abbenesser en nog zo kort in Abbenes wonend. Dit voorjaar vroeg Jaap aan mij om erover na te denken of ik zijn taak wilde overnemen. Dat heb ik gedaan en zie hier het resultaat.

Velen van u zullen mij niet kennen, maar op het afgelopen foute feest was ik aanwezig. Mijn naam is dus Bas van Eerden, ben 30 jaar en woon met mijn vriendin aan de Zilvervloot. In het dagelijkse leven werk ik als vertegenwoordiger bij de Technische Unie en bezoek ik kleine klanten en zorginstellingen in de regio. In mijn vrije tijd rijd ik rond met mijn Citroën 2cv of Dyane en maak ook graag muziek bij Muziekvereniging Irene in Nieuw-Vennep en bij de Blaaskapel Nu Je Er Toch Band,  ook in Nieuw-Vennep.  Als voorzitter van de dorpsraad  vind ik het belangrijk om goed contact te hebben met de inwoners en verenigingen in Abbenes alsmede met de Gemeente Haarlemmermeer.

In de afgelopen maanden is al veel gepasseerd waaronder het nieuwe bestemmingsplan en de voorbereiding voor het vernieuwen van de Hoofdweg-Oostzijde. Na de zomer zal er weer genoeg gebeuren en daar zult u verder over geïnformeerd worden. Allereerst iedereen een fijne zomer toegewenst. Mocht u mij willen spreken of iets aan mij kwijt willen dan kunt mij bereiken via de mail: dorpsraad@abbenes.net

Opbellen
E-mail
Info