Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Dorpshuis Het Praatpunt is wel gewoon "OPEN" op zaterdag.

Zaterdag 16 januari kon u voor de eerste keer terecht in dorpshuis Het Praatpunt voor snacks !! Door de gehele corona is het dorpshuis in 202o bijna het hele jaar dicht geweest en ook het komende jaar ziet er nog niet echt florissant uit wat betreft de evenementen en activiteiten in het dorpshuis. Dat betekent als we niets doen dan komt het dorpshuis onherroepelijk in financiële problemen.  Om toch inkomsten te genereren opperde beheerster Erica van den Berg om op zaterdag snacks te gaan verkopen en zij kreeg de goedkeuring van het bestuur van Stichting Dorpshuis Abbenes.

Er werd een snackkaart samengesteld en reclame gemaakt op internet. De reacties waren direct al positief en de eerste bestellingen kwamen al heel snel binnen. Op vrijdagmiddag inkopen gedaan en vrijdagavond kwamen er nog veel meer bestellingen binnen. Zaterdagochtend waren de meeste inkopen al "uitverkocht" dus moesten er nog meer inkopen gedaan worden.


Om 12.00 uur naar het dorpshuis om alles in gereedheid te brengen want de eerste bestelling stond al om 16.00 uur gepland. Ondertussen bleven de bestellingen maar binnenkomen. De ene bestelling nog groter dan de andere. Gezien het feit dat dit de eerste dag was wilden we niemand teleurstellen met de bestelling maar uiteindelijk sneden we hiermee ons zelf in de vingers. 

Er kwamen zoveel bestellingen binnen (maar liefst 28 stuks !!) en bijna iedereen had het tijdstip tussen 18.00 en 18.30 uur. Dit was helaas een onmogelijke klus voor ons en we baalden verschrikkelijk dat sommige hun bestelling wel 1,5 uur later kregen dan dat ze het gewenst wilden hebben.

Hiervoor de welgemeende excuses en we hopen dat het u niet weerhoudt om nog een keer te bestellen en we zullen inderdaad een betere planning moeten maken. Voor de klanten is het inderdaad verstandig om zo vroeg mogelijk te bestellen. Het liefst al op vrijdag zodat die planning beter kan.

Verder was er grote tevredenheid bij Erica welke hulp kreeg van haar man John en haar zoon Jeremy met vriendin Esmee welke de bezorging voor hun rekening namen en ook mee hielpen in de keuken.

Kroketten, frikandellen, kaassoufflés en saté waren geheel uitverkocht en er was een goede omzet gedraaid. Aan bezorgkosten was er € 40,50 opgehaald wat naar de renovatie van het dorpshuis gaat. Ook waren er mensen welke nog extra gaven voor de renovatie. Super bedankt daarvoor.

Hopelijk mogen we in de toekomst weer nieuwe bestellingen binnen krijgen. In elk geval iedereen bedankt voor jullie geduld want dat was wel nodig !!

Zoals altijd blijft het motto : Heeft u klachten ? Vertel het ons.. Bent u tevreden ? Vertel het een ander.


 

Opbellen
E-mail
Info