Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Hoofdweg Oostzijde: werk hervat, nieuwe planning asfalteren


Omdat de bewoners en bedrijven aan de Hoofdweg Oostzijde zich afvragen wanneer er geasfalteerd gaat worden, wanneer kun je wel of niet je pad af/op (de oorspronkelijke planning klopt immers niet meer), heeft Abbenes.net contact opgenomen met de uitvoerder.

De werkzaamheden hebben vertraging opgelopen, omdat er met name in de bocht (de enige in de hele Hoofdvaart) ijzer zat verwerkt in het asfalt. Dit gedeelte is met een kraan verwijderd. De rest van de weg is uitgefreest.

De uitvoerder van de BAM deelde mede dat donderdag 28 juli, zo ongeveer in de middag, de eerste asfaltlaag aangebracht gaat worden en vrijdagmorgen 29 juli de tweede laag. Rond die tijd is dat deel van de Hoofdweg derhalve moeilijk bereikbaar. Ook schijnt er na de eerste asfaltlaag een soort teerlaagje op het asfalt te zijn aangebracht, waar je beter niet overheen kunt rijden, omdat je dat niet meer van je auto af krijgt. U bent gewaarschuwd!

Daarna volgen nog twee lagen, maar worden tegelijk aangepakt met het andere deel van de Hoofdweg Oostzijde, richting Buitenkaag. Daar worden belanghebbenden nog over geïnformeerd. Hoe het met het kruispunt Dr. Heijelaan - Hoofdweg gaat, zal ook worden gecommuniceerd.


Opbellen
E-mail
Info