Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Weer het laatste nieuws over de Hoofdweg Oostzijde en kruising Heijelaan


Momenteel wordt er druk geasfalteerd op de kruising van de Hoofdweg met de Dr. Heijelaan. De Hoofdweg Oostzijde richting Buitenkaag is reeds voorzien van een laag. Volgens informatie van de medewerkers aldaar, zou de kruising en de Hoofdweg vanavond niet klaar, maar wel begaanbaar zijn. Let echter wel op de zwarte plaklaag die wordt aangebracht, zolang die niet droog is geeft het af. In het weekend kan men dus weer redelijk aan de overkant van het dorp komen.

Het fietspad zal niet meer doorlopen tot aan de Heijelaan, maar eerder op de rijbaan komen. Dit vanwege het slechte uitzicht dat men vanuit de Heijelaan heeft op het verkeer vanuit richting Buitenkaag.


Volgende week dient u ook rekening te houden met ernstige verkeershinder op het kruispunt Hoofdweg-Heijelaan. Tijdens de asfalteerwerkzaamheden op woensdag en donderdag is het kruispunt sowieso gesloten en op maandag en dinsdag waarschijnlijk ook. Het geeft even ongemak, maar het was dan ook wel heel hard nodig en we krijgen er een mooie weg voor terug.

Opbellen
E-mail
Info