Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Mountain Tournaments organiseerde een online bierproeverij en de deelnemers zorgden voor een mooie donatie aan renovatie dorpshuis.

Mountain Tournaments organiseerde vrijdagavond 18 december 2020 met vrienden een online bierproeverij. Hieraan deden 24 deelnemers mee uit Abbenes, Sassenheim, Hillegom, Dronten, Buitenkaag en Lisse. De deelnemers wisten niet welke bieren het waren om te proeven want de etiketten waren eraf en de dopjes geschuurd. Dit alles was vooraf gedaan door Mountain Tournaments en in mooie verpakking verpakt. Iedere deelnemer kreeg zo een mooi pakket thuis gebracht. Door de Corona regelwetgeving kom men niet gezellig bij elkaar gaan zitten en moest het dus online gebeuren. Hiervoor werd het software programma Zoom gebruikt want bij dit programma kun je aparte kamers maken met een paar deelnemers en dan met elkaar discussiëren en zo moesten ze er achter komen welke 5 bieren het waren. Na elk biertje werd er gewisseld van kamer zodat je de hele avond steeds met andere deelnemers aan het proeven en discussiëren was. Een erg geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. In elk pakket zat een glas, wat lekkers, beoordelingsformulieren en een spiekbriefje.


De bieren welke in het pakket zaten waren:

- Texel Skuumkoppe
- Saison Dupont
- Klein Duimpje Zevenmijlslaarzen
- La Trappe Tripel
- Hertog Jan Grand Prestige

Een gedeelte van het inschrijfgeld was bestemd als actie voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt en Mountain Tournaments heeft € 200,00 gedoneerd aan het dorpshuis !!Opbellen
E-mail
Info