Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Laatste vrijdag van de maand in Het Praatpunt was dit keer een bingo

In het Praatpunt is door beheerster Erica van den Berg een nieuw thema geïntroduceerd: de laatste vrijdag van de maand!

In de maand januari was dat een spelletjes avond, waarbij de deelnemers enorm gelachen hebben. Voor de maand februari stond uiteindelijk óók een spelletje op het programma: een bingo!

Dat de bingo voor herhaling vatbaar is, bleek uit het bezoekersaantal. Ruim zestig mensen kwamen, al dan niet gewapend met bingo-stift, naar het dorpshuis om te bingo-en. Je kon een mapje voor 5 rondes kopen à € 15. Prijzen waren er ruim aanwezig, voor de volle kaart meer dan 10 prijzen per ronde. De prijzen waren o.a. gesponsord door de Jumbo Van Vliet, Slager Mood4, Bakkerij Van Leeuwen en door de BloemenWeijden uit de Symfonie. Celieplant uit Aalsmeer en Huurders Commissie Heije en Gerda Kroon uit Abbenes.De bingo staat altijd garant voor spanning.....als je nog één getalletje moet....soms wordt jouw nummertje opgelezen, maar ook vaak gaat een ander er met de buit vandoor. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar met 10 prijzen per ronde gingen er toch heel veel deelnemers met een leuke prijs naar huis.


Drankjes, chips en bittergarnituur waren ook volop verkrijgbaar, het was een hele gezellige en geslaagde avond! Met dank uiteraard aan Erica en de vrijwilligers!

Opbellen
E-mail
Info