Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Het College van Burgemeester en Wethouders bezocht kernen in zuiden van Haarlemmermeer

Het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders bracht deze week een bezoek aan de kernen in het zuiden van de Haarlemmermeer. Dinsdagmiddag waren Lisserbroek en Abbenes aan de beurt, vandaag stond Weteringbrug en Buitenkaag op het programma.

Met uitzondering van wethouder Marja Ruigrok wat het college compleet. Zo was naar Abbenes gekomen burgemeester Onno Hoes (die heel attent nog even bedankte voor de toegezonden foto's van het jubileum van de kerk), de dames Mariëtte Sedee, Mieke Booij, Marjolein Steffens en de heren Jurgen Nobel en Ab Reinders.



Verder waren ook meegereisd gebiedsmanager Hannie van den Bosch, een vertegenwoordiger van MeerPrimair, waar IKC de Lente onder valt en de onvolprezen assistente van de burgemeester. Namens IKC De Lente waren de twee directeuren vertegenwoordigd en ook drie leden van de St. Dorpsraad Abbenes schoven aan.


Het gesprek verliep in een ontspannen sfeer, sommige wethouders bleken zeer goed op de hoogte van wat er leeft in Abbenes. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren: woningbouw in Abbenes, openbaar vervoer of beter gezegd het gebrek daaraan, het onderwijs/IKC en toewijzing van de huurwoningen. En toen was de beschikbare tijd helaas al weer om!


Opbellen
E-mail
Info