Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Whats App Buurt Preventie Abbenes benaderd door Lisserbroek


Afgelopen donderdag kreeg de Dorpsraad van Abbenes een bericht van de beheerder van 'Lisserbroek Preventie App' of het een goed idee zou zijn om de Whats App Preventie groepen van Lisserbroek en Abbenes te koppelen. Daar was door de Dorpsraad zelf ook al aan gedacht, als inbrekers in de ene plaats hun slag niet kunnen slaan, proberen ze het vaak elders, dus werd dat plan onmiddellijk aanvaard.


De twee beheerders van Lisserbroek zijn lid geworden van de WABP Abbenes en de twee beheerders van Abbenes zijn lid geworden van Lisserbroek Preventie. Indien er in één van beide plaatsen een melding komt, beslissen de beheerders of zij dat van belang achten voor hun dorp en de melding doorzetten naar hun eigen plaatselijke app.


In Lisserbroek was de app afgelopen week al succesvol en werden twee inbrekers gearresteerd. Laten we met elkaar werken aan een veilige omgeving.

Inmiddels zijn er in Abbenes al meer dan 80 personen lid geworden van de Abbenes WhatsApp Buurt Preventie groep. Wil je nog lid worden van deze groep, doe dat dan snel want bij 100 personen is de groep vol. Stuur een email met daarin je naam, adres, geboorte datum en mobiel nummer naar dorpsraad@abbenes.net

Opbellen
E-mail
Info